Produse pentru alcool etilic albicios (3)

Acid citric

Acid citric

Acidul citric se găsește în mod natural în fructele citrice, dar poate fi, de asemenea, produs. Acidul citric industrial este obținut în principal prin fermentație sau reacție chimică. Această din urmă metodă este utilizată în aproximativ 90% din producția mondială și implică fermentația folosind enzime și tulpini de microorganisme, cel mai frecvent Aspergillus niger. Acidul citric are capacitatea de a stabiliza emulsii și de a preveni separarea grăsimilor. Produsul final este disponibil sub formă de pulbere sau granule ca acid citric anhidru.
Acid citric

Acid citric

Acidul citric se găsește în mod natural în fructele citrice, dar poate fi, de asemenea, fabricat. Acidul citric industrial este produs în principal prin fermentație sau prin reacție chimică. Această ultimă metodă este utilizată în aproximativ 90% din producția mondială și implică fermentația cu enzime și tulpini microbiene, cel mai frecvent Aspergillus niger. Acidul citric are capacitatea de a ajuta la stabilizarea emulsiilor și previne separarea grăsimilor. Produsul final este disponibil sub formă de pulbere sau granule ca acid citric anhidru.
Clorură de sodiu

Clorură de sodiu

Clorura de sodiu este un compus chimic inorganic din grupul clorurilor, o sare a acidului clorhidric și a sodiului. Este componenta principală a sării de masă, sarea pentru gătit și sarea de drum. Procesul tehnologic de obținere a sării prin fierbere implică îngroșarea termică a apei sărate și cristalizarea sării din această apă. În natură, se prezintă ca un component mineral și formează depozite de sare de rocă numite halit. Clorura de sodiu se prezintă sub formă de un praf alb cristalin fin care are un miros și un gust sărat caracteristic. Prezintă proprietăți higroscopice puternice. Produsul oferit de Foodcom nu este modificat genetic. Foodcom oferă, de asemenea, sare pentru fabricarea berii de calitate alimentară fără agenți antiaglomeranți.